KIRŞEHİR / MERKEZ - Yüceer İlkokulu

3862620585
AHİEVRAN MAH. 658. SK. YÜCEER ILKOKULU NO: 2 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü bireyler yetiştirmektir. sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, Katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve Laik cumhuriyeti özümsemiş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Öğretim Şekli :Normal (Taşımalı Eğitim var)
Kalorifer (Doğal gaz)
Dolmuş, Belediğye otobüsü